Contact opnemen?

Algemeen

Bij het beheer van een VvE komt van alles kijken. Graag leggen we u uit welke zaken voor een VvE geregeld moeten worden, en welke u uit kunt besteden aan ASN als VvE Beheerder: wij leveren maatwerk. U kunt zelf een deel van het beheer in eigen handen houden of het volledig uitbesteden. Aan welke taken kunt u allemaal denken?

Dit is slechts een greep uit het uitgebreide takenpakket dat bij optimaal beheer van een VvE komt kijken. Door het uit te besteden aan een VvE beheerder, weet u dat dit allemaal professioneel is geregeld. Dit bespaart u tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit van het beheer sterk verbetert. Zo zorgt u voor een optimale leefomgeving voor alle appartement bewoners.

VvE beheerder: wie doet wat?

Voor een Vereniging van Eigenaars is het verstandig om het beheer in samenwerking met een professioneel VvE beheerder uit te voeren. We komen samen met u vooraf overeen welke taken u zelf uitvoert. Zo blijft u als eigenaar altijd maximaal betrokken.

Een beheerder van ASN zorgt voor:

We leggen als VvE beheerder alle afspraken schriftelijk vast in een duidelijke beheerderovereenkomst. Leden kunnen op afstand meekijken in een geautomatiseerd programma. Daarnaast kunnen we een website voor uw VvE opzetten waar eigenaren inzage hebben tot informatie, maar ook met elkaar kunnen communiceren.

Overstappen van VvE beheerder

U besteedt momenteel het VvE beheer al uit, maar u bent niet helemaal tevreden? Dan kunt u ervoor kiezen een andere VvE beheerder in de arm te nemen. Hoe pakt u dat precies aan?

Eerst zoekt u natuurlijk naar geschikte beheerders en vraagt u offertes aan. U plant een vergadering met de eigenaren. Zorg ervoor dat de u de offertes meestuurt met de agenda, waarin u meldt dat u het contract met de huidige beheerder wilt opzeggen. Zodra er een besluit is genomen kunt u het contract volgens de regels officieel beëindigen en een nieuwe beheerderovereenkomst aangaan.

Meer weten wat ASN voor u als VvE beheerder kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ASN is partner van de onafhankelijke stichting ApartWonen, de digitale woonconsumentenorganisaties van ruim 400 VvE's

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: