Contact opnemen?

Contractscan

Contractscan op basis van ‘No cure No pay”

Uit onze ervaring blijkt dat met een contractscan besparingen van 10% of meer te realiseren zijn. ASN Technisch Beheer voert een onafhankelijke contractscan uit op basis van ‘No cure No pay’. Dat houdt in dat je geld bespaart zonder risico en zonder dat het je geld kost. Je hebt alleen voordelen. Een contractscan geeft inzicht in je onderhoudskosten en de besparingen die te realiseren zijn zonder kwaliteitsverlies en functieverlies. Wij zijn ervan overtuigd dat je met een contractscan kunt besparen op de onderhoudskosten.

ASN is gespecialiseerd in het besparen op onderhoudskosten van gebouwgebonden installaties zoals bijvoorbeeld; luchtbehandelinginstallaties, cv-installaties, brandmeldinstallaties, koelinstallaties, inbraakinstallaties, liftinstallaties, bliksembeveiligingsinstallaties, elektrotechnische installaties, CCTV installaties, brandblusmiddelen en automatische deuren.

Wij nemen je contracten graag onder de loep om inzicht te krijgen in de mogelijke besparingen, zonder dat de betrouwbaarheid van de installaties vermindert.

ASN kijkt onder andere naar de volgende punten:

Nadat de contractscan is uitgevoerd, stellen wij een overzichtelijke en duidelijke rapportage op waarin we alle besparingen, onduidelijkheden, afwijkingen en verbeterpunten per contract vermelden.

Om vast te laten stellen dat uw VvE aan zowel de wettelijke, financiële, bouwkundige als technische eisen voldoet, kunt u contact opnemen met ASN voor het maken van een QuickScan. Ook voor het de algemene installaties als de lift(en), WKO installaties enz. kunt u een QuickScan aanvragen.

Ik heb interesse in een Quickscan.

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: