Contact opnemen?

Grip op je VvE administratie

Niet iedere bewoner loopt warm voor het doen van de administratie van de VvE. Toch is een goede VvE administratie belangrijk. Niet alleen om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor een goed beheer. 

VvE administratie ingewikkeld of teveel werk?

Veel VvE’s ervaren de administratie als ingewikkeld of op zijn minst tijdrovend. Geen wonder, want het VvE-beheer bestaat uit een flink aantal financiële en administratieve taken. Uitbesteden van deze taken of een deel ervan is dan een logische keus. 

Wat houdt VvE administratie in?

VvE administratie is meer dan alleen het bijhouden van het ledenbestand en het incasseren van de bijdragen. Je krijgt onder andere te maken met:

Administratie VvE door ASN

Wil je als appartementeigenaren zeker weten dat de administratie en financiën op orde zijn, zonder je ook maar ergens druk over te hoeven maken? Dan kun je ervoor om kiezen om het financieel/administratief beheer uit te besteden. ASN biedt begeleiding en advisering, maar kan ook een uitvoerende rol op zich nemen. Als VvE kun je de volledige administratie aan ons overlaten, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Wij werken met uitstekend opgeleide VvE administrateurs en met een speciaal, professioneel automatiseringssysteem voor VvE’s, waarmee we heel veel tijd besparen.
Wil je een deel van de taken in eigen beheer houden, dan kan dat natuurlijk ook. 

Wil je weten hoe ASN van betekenis kan zijn bij de administratie van je VvE? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: