Contact opnemen?

Installatie prestatiescan

Wat is de Installatie Prestatie Scan?

De Installatie Prestatie Scan is een nieuw instrument dat snel inzicht geeft in de verbetermogelijkheden van de verwarming- of koelinstallatie van een gebouw.

Wat levert het op?

De Installatie Prestatie Scan laat zien welke eenvoudig te realiseren aanpassingen leiden tot een lager energiegebruik, minder storingen en minder comfortklachten.

Wat is daar zo bijzonder aan?
De Installatie Prestatie Scan kijkt niet naar losse componenten, maar naar de onderlinge afstemming van de gebruikte apparatuur en regelingen. De onderdelen van een klimaatinstallatie zijn immers als de schakels in een keten: ze hebben elkaar nodig om samen krachtige prestaties te leveren. En elke keten is slechts zo sterk als de zwakste schakel. De Installatie Prestatie Scan geeft je inzicht in de zwakke schakels in je installatie. De scan legt daarbij de nadruk op kansen voor energiebesparing die tegen betrekkelijk lage kosten te realiseren zijn. Zodat je een flinke stap kunt zetten op weg naar een optimaal presterende klimaatinstallatie. Zo wordt de Installatie Prestatie Scan de link naar krachtige prestaties van je klimaatinstallatie. En dat is pure winst.

De voordelen op een rij:

De Installatie Prestatie Scan geeft de gebouwbeheerder grip op de prestaties van zijn
klimaatinstallatie.

De scan:

Waar kan de scan worden toegepast?

De Installatie Prestatie Scan kan worden toegepast op klimaatinstallaties van utiliteitsgebouwen en collectieve installaties in de woningbouw. Bij toepassing van de scan gebruiken we zoveel mogelijk de beschikbare gegevens, bijvoorbeeld uit periodiek onderhoud, de SCIOS-keuring en Stekkeuring.

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: