Contact opnemen?

INZICHT VVE BEHEER

Hoe krijg je als bewoners overzicht en inzicht in je VvE-beheer? Bij het gezamenlijk beheren van een appartementencomplex komt immers nogal wat kijken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het opstellen van jaarrekeningen, onderhoud, het maken van een meerjarenonderhoudsplan, het houden van een jaarlijkse algemene ledenvergadering en het omgaan met klachten en geschillen. 

Kennis en ervaring geven VvE’s inzicht en overzicht 

Het komt regelmatig voor dat een VvE niet goed functioneert doordat ze de administratie niet op orde heeft en niet over de juiste kennis beschikt om te zorgen voor goed onderhoud. Met alle gevolgen van dien voor het woonplezier en de waarde van de appartementen. Voor een goed inzicht in het VvE beheer is kennis en ervaring nodig. 

ASN helpt inzicht in het VvE beheer te krijgen 

ASN helpt Verenigingen van Eigenaren om overzicht te krijgen over de taken die er liggen op financieel/administratief, technisch, bouwkundig en bestuurlijk gebied. Is eenmaal duidelijk wat er moet gebeuren om een actieve, goed functionerende VvE te worden, dan kan ASN op onderdelen ondersteuning verzorgen of het totale beheer op zich nemen. Zodat je als bestuurders zeker weet dat alles goed geregeld is. We bieden advies en begeleiding, maar kunnen ook het volledige beheer overnemen op de volgende gebieden:

Goed gereedschap… 

Om overzicht te houden over de inkomsten en uitgaven, leden, onderhoudscontracten, het uitgevoerd onderhoud enzovoorts is een goed administratief systeem nodig. Financiën ingewikkeld? Lukt het niet om inzicht en overzicht te krijgen? Of onvoldoende tijd om er eens goed in te duiken? Onze medewerkers zijn uitstekend thuis in VvE-administratie en werken met de volledig geautomatiseerde systemen Convect en Exact Online.

Wil je meer inzicht en overzicht? Wij helpen je graag. Neem contact op.

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: