Contact opnemen?

VvE MANAGEMENT

Als een gebouw door middel van een splitsingsakte wordt gesplitst in appartementen, kantoren en/of winkels, zijn de eigenaren van de appartementsrechten automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE). VvE’s zijn verantwoordelijk voor een goed beheer. Alle eigenaren hebben er baat bij als het appartementencomplex goed beheerd wordt. Omdat het beheer veel tijd kost en soms ingewikkeld is, kiezen veel VvE’s ervoor om beheerstaken uit te besteden.

Prettig wonen met een goed functionerende VvE

Een Vereniging van Eigenaren beheren is mensenwerk. Om alle taken goed te kunnen uitvoeren, moeten eigenaren, bestuurders en derden op een constructieve manier samenwerken. Laat je het VvE-management aan Appartement Services Nederland over, dan ben je zeker van een kwalitatief goede aansturing, advisering en begeleiding. Met als eindresultaat een omgeving waarin je prettig woont.

ASN als VvE manager

Effectief VvE management is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle Vereniging van Eigenaren en wordt gekenmerkt door een goede samenwerking en controle. Als VvE kun je het management uitbesteden aan ASN. We kunnen de volgende managementtaken voor je uitvoeren:

Bestuur zonder zorgen

Een VvE beheren vraagt om voortdurende samenwerking tussen alle betrokkenen. ASN richt het VvE management op een professionele manier in. De vergadering beslist, het bestuur voert uit, ASN neemt alle zorgen uit handen. We investeren in de bestuurlijke ontwikkeling van de VvE. Tegelijkertijd zorgen we voor een goed lopende organisatie en bemiddelen we bij conflicten. Onze klanten waarderen daarbij onze onafhankelijke positie en oplossingsgerichte aanpak. 

Meer weten over VvE management?

Wil je meer weten over ons VvE management? Neem contact met ons op. 

ASN is partner van de onafhankelijke stichting ApartWonen, de digitale woonconsumentenorganisaties van ruim 400 VvE's

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: