Contact opnemen?

ASN overstapservice

Besteed je het VvE-beheer uit, maar wil je van beheerder veranderen? ASN biedt een overstapservice.

Deze overstapservice maakt het VvE’s gemakkelijker om over te stappen van een andere beheerder naar de specialisten van ASN, en zorgt ervoor dat het beheer ondertussen soepel doorloopt.

Hoe werkt de overstapservice?

Heel eenvoudig. Vul het formulier in en wij zorgen voor de opzegging van het huidige contract. Ook verzorgen we de overdracht van de administratie, bankrekeningen, het archief en alle andere documenten.

Zelf overstappen

Ben je niet helemaal tevreden over je huidige VvE-beheerder en wil je overstappen naar een andere beheerder? Dat gaat het gemakkelijkst met onze overstapservice. Regel je het liever zelf, neem dan de volgende stappen:

  1. Zeg het huidige contract voor 1 oktober op, anders zit je daar nog een jaar aan vast.
  2. Zoek naar een geschikte beheerder.
  3. Vraag een offerte aan.
  4. Plan een vergadering met de eigenaren. Meld dat je het contract met de beheerder wilt opzeggen en stuur de offerte mee met de agenda.
  5. Is door de Algemene Ledenvergadering een rechtsgeldig besluit genomen, beëindig dan het contract conform de afspraken.
  6. Ga een nieuwe beheerdersovereenkomst aan.

Wil je meer weten over wat ASN voor je kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: