Contact opnemen?

Prestatiecontract

GELD BESPAREN MET EEN PRESTATIECONTRACT

Prestatiecontract is hét magische woord van deze tijd als het gaat om het uitbesteden van het onderhoud en het beheer aan de gebouwgebonden installaties. Uit een onderzoek door SenterNovum bleek dat je met het afsluiten van een prestatiecontract ruim 20% bespaart op de onderhoud- en beheerkosten. 

Wat is een prestatiecontract? 

Een prestatiecontract is het uitbesteden van het in stand houden van installaties, voor een relatief vaste prijs binnen een afgesproken looptijd. Het resultaat wordt gemeten aan de hand van een aantal prestatie-indicatoren. Deze indicatoren zijn vooraf met de opdrachtgever afgestemd.

Met een prestatiecontract bespaart je VvE niet allen op de onderhoudskosten, maar ook op de beheerkosten (interne kosten). Daarbij kun je met een goede overeenkomst zelf het budget bepalen.

Ondersteuning bij het opstellen van een prestatiecontract

ASN Technisch Beheer is gespecialiseerd in het ontwerpen en opstellen van klantspecifieke prestatiebestekken en contracten. Wij vertalen de wensen en verwachtingen van je VvE naar een pasklaar prestatiebestek of prestatiecontract. Als VvE bepaal je zelf de gehele contractduur, alle randvoorwaarden, het budget en de kwaliteit. Vanzelfsprekend ondersteunt ASN je VvE bij het implementeren van het ontworpen contract.

Een prestatiecontract in zes stappen

ASN ontwerpt een klantspecifiek prestatiecontract in zes stappen:

  1. Doelen stellen
  2. Inventariseren
  3. Contracteren
  4. Opstarten
  5. Beheersen
  6. Optimaliseren

Laat je geheel vrijblijvend informeren door onze adviseur.

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: