Contact opnemen?

TOTAALBEHEER: HET HELE VVE BEHEER ZORGELOOS UIT HANDEN

Geen tijd, zin of kennis om alle taken die bij een VvE horen zelf uit te voeren? Wij passen op je appartementencomplex alsof het ons eigen huis is.

Beheer VvE in goede handen

Bij een goed beheer van een VvE komt veel kijken. Vaak meer dan voor de leden van de VvE haalbaar is. Wil je als bewoners onbezorgd wonen, zonder de last van alle beheertaken die horen bij een Vereniging van Eigenaren? Vertrouw het VvE beheer dan aan ASN toe. Zo weet je zeker dat je VvE aan alle eisen voldoet en goed functioneert. Het onderhoud, de administratie en het beheer van je appartementencomplex zijn bij ASN in goede handen. En bij eventuele conflicten is het prettig dat niet een van de bewoners, maar een onafhankelijke en onpartijdige ASN-medewerker de zaken tot een goede oplossing weet te brengen.

Totaalbeheer door ASN

Onder totaalbeheer verstaan wij een veelheid aan taken op de volgende gebieden:

Bestuurlijk beheer

Financieel/administratief beheer

Bouwkundig/technisch beheer

De VvE beheerders van ASN

Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid, beschikken over handige tools op VvE-gebied en kennen het klappen van de zweep. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

ASN is partner van de onafhankelijke stichting ApartWonen, de digitale woonconsumentenorganisaties van ruim 400 VvE's

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: