Contact opnemen?

VvE beheer Overijssel

VVE Overijssel: lekker wonen zonder zorgen

Ben je eigenaar van een appartement in Overijssel en heb je vragen over het VvE beheer? Bij ASN weten we uit ervaring dat het samen beheren van een appartementencomplex een hele klus is. Onderhoud, administratie, jaarverslagen, wet- en regelgeving: er komt heel wat bij kijken. Appartement Services Nederland (ASN) helpt bewoners en besturen van VvE’s in Overijssel met het VvE beheer. Op een persoonlijke en betrokken manier ondersteunen we VvE’s bij deeltaken of bij het totale beheer. Zodat je als bewoners zorgeloos kunt genieten van je appartement!

VvE Overijssel: zelf doen of uitbesteden?

Kies je ervoor om in Overijssel een appartement te kopen, dan word je automatisch lid van een VvE. En dus krijg je te maken met VvE beheer. Maar zit je daar wel op te wachten? Net als alle appartementseigenaren wil je waarschijnlijk gewoon lekker wonen en heb je geen zin, tijd of kennis voor administratieve taken, betrokkenheid bij het onderhoud van het appartementencomplex enzovoorts. Laat staan voor conflicten met medebewoners over bijvoorbeeld het betalen van de verplichte VvE-bijdrage. Herkenbaar? Als Vve kun je er ook voor kiezen om het beheer uit te besteden. 

VvE beheer Overijssel uitbesteden aan ASN

Dat je samen verantwoordelijk bent voor het beheer van het complex waarin je woont, betekent nog niet dat je alles zelf moet doen. Veel VvE’s besteden het beheer daarom uit aan een professionele beheerder. VvE-beheer is immers tijdrovend en soms complex. ASN neemt VvE’s alle taken uit handen die zij niet zelf willen of kunnen uitvoeren. Voor sommige VvE’s verzorgen wij deeltaken, zoals de administratie en het maken van meerjarenonderhoudsplannen. Andere VvE’s kiezen ervoor om het totale beheer aan ons uit te besteden. Wat je ook kiest, wij dragen graag bij aan het woonplezier van de bewoners van ‘onze’ appartementencomplexen in Overijssel!

Appartement in Overijssel? Vraag een offerte aan en ontdek wat we voor je VvE kunnen betekenen!

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: