Contact opnemen?

VVE OPRICHTEN OF ACTIVEREN

VvE oprichten: een goed begin is het halve werk

Ben je betrokken bij de nieuwbouw van een appartementencomplex en vraag je je af hoe je een VvE moet oprichten? Of wil je je slapende Vereniging van Eigenaren nieuw leven inblazen om het beheer eindelijk eens goed op poten te krijgen? ASN adviseert onder andere notarissen, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten bij het oprichten en activeren van Verenigingen van Eigenaren. Met de juiste kennis en ervaring helpen wij bij een zorgeloze start. 

VvE opzetten, van ontwerp tot oplevering

Een van de leukste onderdelen van ons werk vinden wij het begeleiden van nieuwbouwprojecten. Al vanaf de ontwerpfase zijn wij betrokken, om te zorgen dat aankomend bewoners en beheerder optimaal communiceren en samenwerken. 

Zo maken we het alle partijen gemakkelijk 

Een VvE oprichten vraagt vooral om aandacht voor een goede onderlinge communicatie: 

Met dit alles nemen we onze opdrachtgevers een hoop werk uit handen. 

Nieuwe VvE opstarten

Genieten van je appartement in een goed onderhouden complex. En in een goede verstandhouding met je medebewoners. Wie wil dat niet? Een goed functionerende, actieve VvE zorgt voor een goed beheer en draagt zo bij aan het woonplezier. Maar dat niet alleen. Een actieve VvE is ook onmisbaar als het gaat om de conditie en waarde van het appartementencomplex. En dus ook van je eigen appartement. 
Maar hoe kun je een VvE opzetten en daarbij zorgen dat deze vanaf het begin goed functioneert? Laat dat maar aan ASN over. Wij hebben ruime ervaring met het oprichten van nieuwe VvE’s en zorgen graag voor een plezierige, probleemloze start. Want een goed begin is het halve werk!

Plan VvE beheer: het fundament

Om te zorgen dat een pas opgerichte Vereniging van Eigenaren vanaf het begin voldoet aan alle wettelijke voorschriften en goed functioneert, doorlopen we een aantal stappen. Zo begeleiden we de nieuwe vereniging bij het organiseren van een algemene ledenvergadering en het installeren van een bestuur. Ook verzorgen we een presentatie over de rechten en plichten van de VvE. Daarnaast zetten we een adequate financiële en ledenadministratie op, helpen we bij het opstellen van een huishoudelijk reglement en bieden we ondersteuning bij het inventariseren van risico’s en afsluiten van verzekeringen. Verder stellen we een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op en bieden we begeleiding bij het aangaan van noodzakelijke onderhoudscontracten. Kortom: we leggen een stevig fundament waarop de VvE daarna verder kan bouwen.

Slapende VvE activeren

In een appartementencomplex dat goed beheerd wordt is het prettig wonen. Ziet een VvE het uitvoeren van de vele beheertaken om wat voor reden dan ook niet zitten? Dan kan Appartement Services Nederland met de VvE afspreken welke taken de VvE zelf doet en welke taken ASN overneemt of ondersteunt. Op deze manier zorgen bewoners en ASN voor een professioneel beheer van hun wooncomplex. Tegen geringe kosten en zonder dat het de eigenaren veel tijd kost!

VvE oprichten of een slapende VvE activeren? Maak kennis met ASN.

 
ASN is partner van de onafhankelijke stichting ApartWonen, de digitale woonconsumentenorganisaties van ruim 400 VvE's

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: