Contact opnemen?

VvE Wetgeving

Welke rechten en plichten een VvE heeft, is wettelijk bepaald. Alle wetten met betrekking tot het appartementsrecht en de Vereniging van Eigenaren zijn te vinden in Wetboek 1 & Wetboek 5 van het Burgerlijk Wetboek. Aan deze wettelijke bepalingen moet je je als Vereniging van Eigenaren houden. Daarnaast staan ook in de splitsingsakte en het splitsingsreglement regels die je als VvE moet naleven. In aanvulling op het splitsingsreglement hebben veel VvE’s ook een huishoudelijk reglement.

VvE wetgeving en het Burgerlijk Wetboek

Wat staat er in de wetboeken? Onder andere dit:

ASN en Vve wetgeving

Heb je vragen over de wettelijke regels en jouw VvE? De experts van ASN zijn uitstekend op de hoogte van de wettelijke bepalingen en kunnen die in begrijpelijke taal uitleggen. En belangrijker nog: ze weten wat wel en niet wettelijk is toegestaan, bijvoorbeeld bij het opstellen van een huishoudelijk reglement. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: