Contact opnemen?

BEHEER VVE UITBESTEDEN

Niet elke VvE beschikt over mensen met voldoende kennis en tijd voor een goed beheer. Helaas kan onvoldoende beheer vervelende gevolgen hebben. Denk aan onveilige situaties, achterstallig onderhoud en stagnerende waarde van het complex. Uitbesteden is dan een verstandige keus.

Welke beheerstaken uitbesteden?

Er zijn verschillende soorten beheerstaken. Je kunt ze onderverdelen in algemeen beheer, technisch beheer en financieel beheer . Als de vergadering het goedkeurt, kan het bestuur een beheerder inhuren. Daarbij kan de vergadering ervoor kiezen om het totale beheer in te huren of om bepaalde deeltaken uit te besteden, zoals het incasseren van de bijdragen van leden en overig financieel beheer. De andere beheerstaken, zoals het technisch beheer, voert de VvE dan zelf uit. 

Uitbesteden wat je zelf niet kan of wil doen 

Het totale beheer of een deel ervan uitbesteden kan dé oplossing zijn. ASN kan je VvE helpen met advies en begeleiding, maar ook met concrete uitvoering op de volgende gebieden:

VvE uitbesteden: van enkele diensten tot het volledige beheer

Is je Vereniging van Eigenaren een zogeheten slapende VvE? Of is het een goedlopende VvE, maar kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Overweeg dan om (een gedeelte) van het beheer van je VvE uit te besteden. Onze ervaren adviseurs zijn je graag van dienst. Van het oprichten tot het volledige VvE-bestuur. In overleg bepalen we wat je VvE in eigen beheer doet en wat je uitbesteedt. Uitgangspunt in dat overleg zijn vanzelfsprekend de wensen van jullie als appartementeigenaren.

Deeltaken of het hele beheer uitbesteden? Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijk en betrokken

Persoonlijk contact, een vaste contactpersoon voor je VvE, luisteren, actief meedenken, betrokken zijn en afspraken nakomen. Misschien vanzelfsprekend, maar deze waarden zijn voor ons heel belangrijk en vormen de richtlijnen voor ons dagelijks werk!

Samenwerking en communicatie

Hoe beter de onderlinge betrokkenheid tussen bewoners, bestuur en beheerder, hoe prettiger het wonen is. Hierin investeren wij graag. Daarnaast hechten wij belang aan een plezierige samenwerking met derden, zoals partijen die het onderhoud verzorgen.

Deskundig en onafhankelijk

Appartement Services Nederland stelt hoge eisen aan de eigen deskundigheid en professionaliteit. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op VvE-gebied en werken uitsluitend met financieel, bouwkundig en juridisch uitstekend opgeleide medewerkers.
Vraag een offerte aan om te bekijken wat wij voor je VvE kunnen betekenen!

Direct contact opnemen over: